Sök
Filters
Stäng

Pumpar

Cirkulations, grundvatten- & borrhålspumpar  

Fungerar ert pumpsystem i hemmet eller på industrin? Borås Elmotor har kunskapen och produkterna som skapar en fungerande helhet. Vi behärskar helhetslösningar för system med cirkulations-, avlopps-, grundvatten och borrhålspumpar.

Som vår samarbetspartner får du tillgång till rätt produkter, god kompetens och bra service inom allt för pumpstationer och pumpar!

Kontakta oss om ni har några frågor kring vårt sortiment av pumpar eller andra produkter! 

 

Cirkulationspumpar

Våra pumpar används med framgång som cirkulationspumpar för varma och kalla vätskor samt inom tryckstegring.  

Våra cirkulationspumpar kan även användas för andra ändamål, t.ex. för cirkulation av glykolblandningar i köldbärarsystem. Den hydrauliska konstruktionen och det stora urvalet cirkulationspumpar garanterar högsta effektivitet oavsett arbetsuppgiften.

På Borås Elmotor garanterar vi en funktionell helhetslösning med god service för er cirkulationspump. Genom vårt team av försäljare och reparatörer guidas ni fram till rätt lösning. 

 

Avlopps- & Grundvattenpumpar

Har ni problem i hanteringen av ert avfall eller försvårar grundvattnet ibland era möjligheter? Förenkla hanteringen av avfall! 

En funktionell dränkbar tryckavlopps-pump med skärsystem finfördelar enkelt avloppet.
   
Med en dränkbar grundvattenpump tar ni effektivt hand om rent eller lätt förorenat spillvatten. Pumpen levereras helt efter era önskemål. 

 

Pumpstationer

På Borås Elmotor kan vi erbjuda ett brett sortiment av pumpstationer. Kanske behöver ni en liten smidig pumpstation eller söker ni en större pumpstation med en större kapacitet? 

Oavsett vad ni söker så har vi en funktionell helhetslösning som kan anpassas efter era ändamål!

Funktionell för både villa och industri. Kvalitet och installation. Pålitlig med god service.